D & J Services bvba

Voor uw centrale verwarming

Installatiebedrijf D&J Services bvba uit Haasrode is opgericht in 2008 en gespecialiseerd in de plaatsing, het onderhoud en herstelling van uw centrale verwarming: ketels op gas of mazout, en ook zonneboilers. U kunt op ons rekenen voor gratis advies en de beste oplossingen op maat van uw wensen!
Contacteer ons Offerte aanvragen
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag een concrete offerte op maat?
Gratis offerte aanvragen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

G

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies

Installaties van gasketels waar we trots op zijn

  • Vervanging bestaande installatie
D & J Services bvba - Vervanging bestaande installatie
> Meer
W

Installatie en herstelling warmtepompen

Een warmtepomp is de meest milieuvriendelijke oplossing voor verwarming voor nieuwbouw en renovatie. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en kan uw woning ook verkoelen in de zomer. Wij helpen u kiezen tussen een lucht-water warmtepomp of een geothermische warmtepomp. Ideaal hierbij is vloerverwarming en een goede isolatie. Een hybride warmtepomp levert de beste prestaties in combinatie met een cv-ketel op gas of mazout.

Vraag vrijblijvend advies
K

Installatie en herstelling airconditioning

Een airconditioner is een lucht-lucht warmtepomp die uw woning comfortabel afkoelt in de zomer. Moderne airconditioners zijn stil, hebben een mooi design en zijn gemakkelijk in gebruik. Toestellen die werken met het koelgas R32 zijn milieuvriendelijker en zuiniger. Met airconditioning kan u ook verwarmen in de winter.

Vraag vrijblijvend advies
E

Installatie thuisbatterij

Met een thuisbatterij van Viessmann verbruikt u de opgewekte stroom van uw zonnepanelen maximaal zelf. De thuisbatterij slaat uw zelf geproduceerde zonne-energie op om later te gebruiken. Op deze manier neemt u minder stroom op uit het net en kan u verbruikspieken vermijden met als resultaat: een lagere energiefactuur.

 
Vraag vrijblijvend advies

De specialist bij u in de buurt

Wij zijn actief in de regio Groot-Leuven: Heverlee, Kessel-Lo, Wilsele, Wijgmaal, Herent, Veltem-Beisem, Winksele, Huldenberg, Loonbeek, Neerijse, Ottenburg, Sint-Agatha-Rode, Oud-Heverlee, Sint-Joris-Weert, Blanden, Haasrode, Vaalbeek, Bertem, Korbeek-Dijle, Leefdaal, Kortenberg, Erps-Kwerps, Everberg, Meerbeek, Duisburg, Tervuren, Vossem, Overijse, Rotselaar, Wezemaal, Werchter, Tremelo, Baal, Begijnendijk, Betekom, Keerbergen, Haacht, Tildonk, Wespelaar, Boortmeerbeek, Hever, Aarschot, Gelrode, Langdorp, Rillaar, Linden, Lubbeek, Binkom, Pellenberg, Holsbeek, Kortrijk-Dutsel, Sint-Pieters-Rode, Nieuwrode, Scherpenheuvel, Scherpenheuvel-Zichem, Averbode, Zichem, Messelbroek, Testelt, Diest, Schaffen, Kaggevinne, Molenstede, Goetsenhoven, Hakendover, Kumtich, Oorbeek, Oplinter, Tienen, Vissenaken, Hoegaarden, Meldert, Outgaarden, Linter, Neerlinter, Wommersom, Bierbeek, Korbeek-Lo, Lovenjoel, Opvelp, Boutersem, Kerkom, Neervelp, Roosbeek, Vertrijk, Bunsbeek, Glabbeek-Zuurbemde, Attenrode, Houwaart, Sint-Joris-Winge, Tielt-Winge en Meensel-Kiezegem.